This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Stap voor stap van je klacht af

Stap 1 Acupunctuurvoorvrouwen
Eerste afspraak

Iedereen is uniek. Om een persoonlijk behandelplan te kunnen maken, bespreken we tijdens de eerste afspraak uitgebreid je klacht en je wensen. Ook bekijk ik je tong en voel je pols, dit geeft mij extra informatie.

Ik neem uitgebreid de tijd voor je.

Stap 2 Acupunctuurvoorvrouwen
Behandeling

Tijdens de eerste afspraak zal ik ook altijd behandelen, zodat ik kan zien hoe je reageert op acupunctuur. Je gaat daarvoor liggen op de luxe behandeltafel. Soms is het nodig wat kleding uit te doen. Daarna bedek ik je met een handdoek en plaats ik ultradunne steriele naaldjes. Dit gaat snel en is vrijwel pijnloos.

Een moment voor jezelf…. ontspannen tijdens de behandeling.

Stap 3 Acupunctuurvoorvrouwen
Afsluiting

Ik verwijder de naaldjes, daarna kun je je aankleden. Samen bespreken we de mogelijkheden voor het behandeltraject. De diagnose volgens de Chinese Geneeskunde leg ik in gemakkelijke taal aan je uit. Ik geef een inschatting van het aantal behandelingen.

Je krijgt praktische tips waar je thuis mee aan de slag kunt. 

Stap 4 Acupunctuurvoorvrouwen
Vervolgbehandelingen

We bespreken hoe het met je gaat en welke veranderingen je hebt gemerkt na de vorige behandeling. Daarna volgt de behandeling van 30 – 40 minuten. Regelmatig plan ik een evaluatie om de vorderingen en je wensen te bespreken.

Samen werken we aan een verbetering van je gezondheid. 

“Mijn doel is dat iedere vrouw die mijn praktijk in Deventer binnenkomt, met een goed gevoel naar buiten gaat. Met meer energie en met tips om thuis aan de slag te gaan.”

Benieuwd hoe ik je kan helpen? Maak een afspraak voor een uitgebreide kennismaking.

Facebook en Instagram

Volg me voor de laatste nieuwtjes, tips, interessante artikelen, inspiratie en een kijkje in mijn praktijk in Deventer.