This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Waar kan ik je bij helpen?

Vrouwenklachten zijn complex. De dagelijkse hormonendans wordt beïnvloed door stress, het weer, eten en emoties. Vaak is er niet sprake van één klacht, maar meerdere problemen die tegelijkertijd spelen. Chinese Geneeskunde bekijkt alle klachten samen en biedt in veel gevallen een verbetering in gezondheid.

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling
van de volgende klachten:

Stress en spanning
Spanningshoofdpijn, spanning in nek en rug, maag- en darmklachten, hartkloppingen, slapeloosheid, gevoel van onrust, prikkelbaar.

 

Kinderwens
Ondersteuning bij onbegrepen onvruchtbaarheid,
PCOS, POF, begeleiding bij IVF en ICSI.

 

Menstruatie
PMS (prikkelbaar, gevoelige borsten, hoofdpijn), geen of onregelmatige menstruatie, zware menstruatie met veel bloedverlies en pijn.

 

Vermoeidheid
Lusteloosheid, slap en futloos gevoel, vermoeide ogen, concentratieproblemen, zware ledematen, duizeligheid.

 

Zwangerschap
Misselijkheid, rugpijn, stuitligging, voorbereiden op bevalling, klachten na de bevalling zoals problemen met borstvoeding en postnatale depressie.

 

Overgang
Nachtzweten, opvliegers, veranderingen in de menstruatie, prikkelbaar, stemmingswisselingen, minder zin om te vrijen, hartkloppingen, vergeetachtig, slapeloosheid, pijnlijke spieren en gewrichten, vermoeidheid, concentratieverlies, onrustig.

 

"De ivf behandeling was echt een emotionele roller coaster. De acupunctuurbehandelingen gaven me dat extra steuntje in de rug waardoor ik veel rustiger dit spannende traject in kon."

"Ik had allerlei vage klachten, voelde me gewoon niet goed. Ben op vanalles getest, maar er was niks te vinden. na een paar behandelingen en aanpassingen in mijn eetpatroon, voelde ik me weer mezelf."

“Mijn doel is dat iedere vrouw die mijn praktijk in Deventer binnenkomt, met een goed gevoel naar buiten gaat. Met meer energie en met tips om thuis aan de slag te gaan.”

Benieuwd hoe ik je kan helpen? Maak een afspraak voor een uitgebreide kennismaking.

Facebook en Instagram

Volg me voor de laatste nieuwtjes, tips, interessante artikelen, inspiratie en een kijkje in mijn praktijk in Deventer.