This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Wat zijn de kosten?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is per persoon verschillend. Dat is afhankelijk van je klacht, hoe lang die al bestaat en hoe je algehele gezondheid is. Vaak merk je na de eerste behandelingen al effect. Maar om het probleem echt aan te pakken, zijn meer behandelingen nodig. Tijdens de eerste afspraak maak ik een behandelplan op maat voor je.

Eerste afspraak

60 min – € 67,-

 

Vervolg behandeling

45 – 60 min – € 67,-

 

Na de behandeling betaal je met pin of contant. Je krijgt de factuur per mail. Daarmee kun je de behandeling declareren bij je zorgverzekeraar.

Vergoeding

Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je bij de meeste zorgverzekeraars een deel van de behandeling vergoed, omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging NVA. Een vergoeding uit de aanvullende verzekering gaat niet af van je eigen risico.

Kijk hier voor een overzicht van de vergoedingen in 2020. Informeer bij je zorgverzekeraar wat de exacte vergoeding is die bij jouw pakket hoort.

Tips en Klachten

Mijn doel is om de behandeling zo aangenaam mogelijk voor je te maken. Mocht je niet tevreden zijn, dan zoek ik graag samen met je naar een oplossing. Lukt dat niet, dan kun je terecht bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris omdat mijn praktijk voldoet aan alle eisen van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz). Ik ben daarvoor ingeschreven bij KAB.

Logos_NVA_KAB

“Mijn doel is dat iedere vrouw die mijn praktijk in Deventer binnenkomt, met een goed gevoel naar buiten gaat. Met meer energie en met tips om thuis aan de slag te gaan.”

Benieuwd hoe ik je kan helpen? Maak een afspraak voor een uitgebreide kennismaking.

Facebook en Instagram

Volg me voor de laatste nieuwtjes, tips, interessante artikelen, inspiratie en een kijkje in mijn praktijk in Deventer.