This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

De wereld heeft ons nodig

Chinese Geneeskunde heeft zoveel mogelijkheden om de wereld mooier en gezonder te maken. Om die belangrijke taak te kunnen volbrengen, hebben we niet alleen inhoudelijk goede acupuncturisten nodig. De mensen om ons heen moeten ook weten wat we kunnen betekenen en enthousiast worden om met Chinese Geneeskunde te werken.

Als acupuncturist, herbalist, tuina of shiatsu therapeut heb je een enorme  drive om iedere dag het verschil te maken. Je volgt driftig bij- en nascholingen: het Yin van je praktijk wordt goed gevoed. Maar hoe zit het met het Yang? Hoe weet de buitenwereld wat je kunt bieden?

Marketing is lastig

Veel TCM-therapeuten worstelen met de balans tussen Yin en Yang. Vinden het lastig om naar buiten te treden, om de vaktermen los te laten. Willen het liefst alles voor iedereen doen en maken geen keuzes. Hoe kan de buitenwereld dan begrijpen waar je voor staat? Hoe kun dan je opvallen in dat woud van aanbieders van oplossingen?

Even een flyer maken of een website bouwen zonder gedegen voorwerk is schieten met hagel. Soms raak je per (on)geluk wat. Het is veel beter om positief op te vallen met wie je bent, wat je aanbiedt en wat je uitstraalt. Je spreekt de taal van je doelgroep en raakt ze in hoofd en hart. Dat vormt het juiste fundament voor een succesvolle praktijk!

Marketing kan helpen

Marketing is geen glad verkooppraatje. Goede marketing is authentiek en oprecht en daarmee ook duurzaam. Jouw unieke persoonlijkheid als therapeut matchen met de problemen van een groep mensen. Zij hebben een bepaalde klacht of ongemak.
Jij hebt een oplossing.
1+1=2!

In elke fase

Niet alleen voor startende therapeuten is marketing geschikt. Ook als je al langer een praktijk hebt die prima draait, kan marketing je helpen om je praktijk naar het volgende niveau te tillen. Door je positionering en doelgroepen aan te scherpen, door na te denken over welke drempels je kunt verlagen, door andere kanalen en proposities te ontwikkelen en door klantgerichter te werken.

 

Ik kan je helpen

In mijn rugzak zit ruim 20 jaar ervaring in marketing, onderzoek en customer excellence. In verschillende branches zoals retail, verzekeringen, food én de zorg. Daarmee ga ik je helpen keuzes te maken en de juiste stappen te zetten. De merk kubus is daarbij ons kompas. En om meteen heel eerlijk te zijn: dit is geen snelle route naar succes, want die bestaat niet. Maar het is wel een heldere route, waarbij je een goed fundament legt voor je praktijk voor start of doorgroei. Daarbij wijs ik je de weg. Inspireer ik je en daag je uit om out of the box te denken.

Acupunctuur voor vrouwen - Deventer - Melanie - Idee

Aan de slag met marketing

Ik help je graag:

Bijscholing Marketing in 1 dag bij Qing Bai

Datum: zaterdag 7 september 2019
Tijd:  12 – 18 uur
Kosten: € 100,- (btw vrijgesteld)
Locatie: Berghotel Amersfoort
Geschikt voor: therapeuten die de basis van marketing willen leren
Karakter: klassikaal, informatieoverdracht, handout met marketingstappen

Met mijn ervaring en enthousiasme help ik je graag je marketing een boost te geven.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op.

Neem contact met mij op

Marketing voor Acupuncturisten

Word lid van de besloten Facebook groep
Marketing voor Acupuncturisten! Voor trends,
ontwikkelingen, tips en interessante live
interviews.