This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM
week van de vruchtbaarheid

Week van de vruchtbaarheid 2018

Save the date: donderdag 8 november Facebook Live

Van 5 – 11 november 2018 vindt de Europese Week van de Vruchtbaarheid plaats. Freya, dé vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, zet in Nederland het thema op de kaart. Ook ik wil in deze week extra aandacht geven aan het onderwerp vruchtbaarheid. Op donderdag 8 november om 20.00 uur geef ik een Facebook Live: Wat veelvoorkomende menstruatieklachten vertellen over je vruchtbaarheid!

Vruchtbaarheid optimaliseren

Niet iedereen met een kinderwens wordt ook daadwerkelijk zwanger. Soms komt dat door een medisch probleem, maar vrij vaak wordt geen duidelijke oorzaak gevonden voor het uitblijven van een zwangerschap. De wijze waarop Chinese Geneeskunde naar vruchtbaarheid kijkt, kan in beide situaties handvatten geven om je vruchtbaarheid te verbeteren. Want je menstruatiecyclus geeft veel informatie over wat er in je lijf uit balans is.

Lezing via Facebook Live

Je menstruatie is een uiting van hoe goed je lichaam functioneert. Stolsels bij de menstruatie, kort lontje voor de menstruatie, pijn in je onderrug, opgeblazen buik: dit zijn allemaal signalen dat iets niet lekker loopt in je lijf. Ook een temperatuurtabel (BBT) geeft veel informatie over mogelijke disbalansen. Misschien ben je te koud in de 2e helft van de cyclus, waardoor de innesteling niet lukt. Of heb je last van stress, waardoor je temperatuur eruit ziet als een zaag. Je kunt je voorstellen dat ook je hormonen zo op en neer gaan. Ik bespreek veel voorkomende oorzaken en de symptomen hoe je ze kunt herkennen. Plus tips wat je zelf kunt doen om dit te verbeteren.

Ben je erbij? Like mijn Facebookpagina en volg de live uitzending op 8 november.

Photo by Tiko Giorgadze on Unsplash

PLAATS EEN REACTIE